Сподели

хокейни прогнози

Барис Нур-Султан срещу Салават Юлаев Уфа

 Прогноза:  
 VOID  
2 РНЗ  
1Х2 резултат

Русия

КХЛ

30.01.2021

13:00

Барис Нур-Султан VS Салават Юлаев Уфа

Краен резултат

2 : 2

     

Коефициент на прогноза: 1.83 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Понеже казахстанския хокей няма да се играе подари отказа на Бейбарыс да игрят в знак на протест заради съдийството една лека проба от Контоненталната Хокейна Лига.Много лека,защото по сила не отстъпва на НХЛ
Днес Салават Юлаев, след две поредни победи над Амур, ще дойде в Казахстан, за да посети Барис. Барис ще изиграе третия мач у дома. Първият загуби от Трактор в битката 2-3, а вторият спечели срещу Нефтехимик 4-1. Не много беше достатъчно . Сега Барис е на 8-ма позиция в Източната конференция, има 59 точки в актива си, това е същото като Автомобилист и Торпедо, Но има поне 1 мач в резерв. Така че ако днес Барис загуби, тогава той може да навакса с Трактор. . Салават Юлаев се бори за място по-високо от Барис. И по-конкретно за второ,което дава по лесен съперник за плейофа. И отборът на Уфа има повече мотивация. Барис играе у дома без фенове, това е минус за казахстанците. Игришето е със северноамерикански размер. Барис така и не се научи да играе на него. В 25 мача само 28 точки. Само Амур, Нефтехимик и аутсйдера Кунлун имат по-малко. Салават – той играе добре на такива размери обича бързия и стегнат хокей.За това залагам леко на Салават Юлаев.1,5 % от банката.
Понеже в прогнозта ми за казхстанския мач стана дума за букитата /Нордик,бетсон,марафон,10бет/които колегата определи като несериозни,а българските като сериозни аз превюта няма да правя има си сайтове.Само мога да кажа,че чистачките в тези букита са повече на брой от всичкия персонал на което и да е БГ буки.Единствено прдимство на БГ букитата е ,че криво-ляво можеш да се разбереш на български.Но решат ли да не платят,няма да платят.Преди месец ми попадна отзив на клиент на фирмата на цеките в един от бг информационните сайтове.
Сайта не си го спомням ,но патилата на този човечец ги копитах.
Просто пейсвам това,което бе написано,пък който си ги харесва нека си играя там няма лошо.Малки суми плащат.На малка сметка и малка приятелка всеки се натиста.
""Ефбет платиха по сметка на зетя €2,000 след 18 дни, но останаха в сметката още €2,200. Искат повторна верификация, напук на собствените им правила, че се прави само веднъж. Ок, съгласихме се. Пратихме ф-ра от Теленор и писмо от местната община за потвърждаване на адреса. След това започнаха с писма през 2-3 дни да искат последователно: банково извлечение, снимка с картата до лицето, снимка до екрана с отворен техния сайт. Всичко това е пратено, след което поискаха видео – картата, лицето и екрана с отворен сайта им. Тук вече решихме, че се ебават, написахме едно остро писмо да приключат процеса поради изчерпване на приложимите документи, че иначе ще отнесем въпроса до регулатора. В петък пратихме писмото. Засега няма отговор. Говорих с човек от НАП, каза ми, че могат да вземат отношение те, както и Комисията за защита на потребителя, но никой орган не можел да разпореди балансът да бъде изплатен, само съдът. Знаейки колко са дръзки, мисля, че няма да се разберем с добро и ще трябва да заведем гражданско дело.""
Успешен ден на всички и късмет със залозите.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Барис Нур-Султан срещу Салават Юлаев Уфа при bet365

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат

Вашият коментар

 Прогноза:  
 VOID  
2 РНЗ  
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top