Сподели

Футболни прогнози

Балкани срещу Виктория Пилзен

 Прогноза:  
1  FT
1Х2 резултат

Европа

Лига на Конференциите

30.11.2023

19:45

Балкани VS Виктория Пилзен
     

Коефициент на прогноза: 2.32 | Предпочетен букмейкър: betano | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Виктория са с 4 победи от 4 мача до сега и на пракитка са си гарантирали първото място в тази група. За днешният мач те няма да могат да разичтат на доста от титулярите си, тъй като доста от тях са контузени, а имат и наказан нападател. Отбора понатрупа няколко неубедителни резултата и във вътрешното първнество, а след 3 дена имат тежко гостуване на Острава.
При решен изход от групата за тях, треньорът им е задължен да направи ротация днес, а и ще има инструкции да се пазят от контузии.
За Балкани срещата днес е от изключителна важност, те и Астана имат по 4 точки и заемат 2 и 3 място. Трите точки са задължителни за тях. Балакни победиха Динамо Загреб у дома, та защо да не победят и Пилзен.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Балкани срещу Виктория Пилзен при betano

[else if=“betano“ is=“betano“]

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
1  FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top