Сподели

Правила и условия

  1. VPrognozi.com предоставя информация за последните оферти за безплатни залози, бонуси и специални оферти от различни, проверени и доказани, онлайн букмейкъри. Всички оферти, предоставени на уебсайта и в социалните мрежи, се предоставят от компания от трета страна, а не от VPrognozi.com.Поради тази причина, въпреки че полагаме всички усилия, за да гарантираме, че нашата информация е вярна, може да има забавяне между третата страна, която променя предложението и актуализацията на нашия сайт. Поради тази причина винаги проверявайте безплатния залог, бонуса или специалната оферта на страницата на самия букмейкър. Моля, уверете се също, че сте прочели и разбрали Общите условия на офертата.
  2. Чрез използването на уеб сайта или създаването на профил в него, сега или по всяко време в бъдеще, Вие приемате тези условия напълно. Ако не сте съгласни с тях, затворете страницата на уеб сайта. Ние си запазваме правото да променяме тези условия по всяко време и Вие трябва редовно да проверявате, за да сте сигурни, че знаете за каквито и да било промени.
  3. Предприемат се всички разумни стъпки, за да се гарантира, че информацията, предоставена от уебсайта, включително, но не ограничена до теми, екипни новини, състав, предишни резултати и т.н., е точна и актуална, но не се правят никакви гаранции и VPrognozi.com не носи отговорност за загуби, свързани с тази информация.
  4. Уеб сайтът за прогнози съдържа връзки към други интернет страници и организации от трети страни, но ние не поемаме никаква отговорност или задължения за каквито и да е сделки, които може да имате с тези сайтове. Ваше задължение е да четете Общите условия и да използвате тези трети страни на свой собствен риск.
  5. Трябва да сте над 18 години, за да залагате в България и е Ваша отговорност да гарантирате, че хазартът е законосъобразен във Вашата юрисдикция, а VPrognozi.com не одобрява незаконни залози от непълнолетни лица. По тези причини сайта ни и неговата информация са само за информационни и развлекателни цели.

Отказ от отговорност

Прогнозите и съветите за залози не се предоставят с гаранция за печалба!
Прогнозите са предоставени с най-добри намерения и са внимателно проучени, но са само за развлекателни цели и никаква отговорност от какъвто и да е вид, финансова или друга, не се поема от VPrognozi или от всяка свързана компания. Всички резултати от предишни прогнози се предоставят само на консултативна основа и въпреки, че се полагат всички възможни грижи и усилия за гарантиране на правилното записване и докладване на резултатите, могат да възникнат малки човешки грешки. Чувствайте се свободни да се свържете с нас, ако смятате, че някоя от цифрите е неправилна и ще проверим възможно най-бързо.

Не се поема отговорност (финансова или друга) или гаранция, че информацията в този сайт, като например прогнози или съвети за залози, ще ви гарантира печалба. Следвайте тези съвети на свой собствен риск!

Всички лога, изображения и/или слогани на сайтове, остават авторски права на техните притежатели на лицензи и се използват от VPrognozi само от информационно естество.

Моля, залагайте само това, което можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top