Сподели

ЗА НАС

VPROGNOZI.COM

НИЕ СМЕ VPROGNOZIКои сме ние?

Нашият екип се формира от топ-типстъри, които приемат, че залаганията са знание и възможност. Искаме да дадем възможност на нашите клиенти да се възползват и да спечелят с нас, като използват нашите съвети. Предлагаме им прогнози за най-добрите лиги – Бундеслига, Лига 1, Премиер лига, Серия А, Ла Лига, Ередивизи, Шампионска лига и Лига Европа, като не забравяме и долните дивизии на Англия и Германия, първенствата на Ирландия и Исландия, Гърция, България, и други.

Екипът на VPrognozi взема предвид информацията за контузени играчи, времето или всеки възможен фактор, който може да повлияе на резултата. По този начин намаляваме риска значително. Останалото е шанс и късмет.

При нас няма да намерите прогнози с коефициент 1,30!

Ще ви предлагаме добре подбрани и обосновани прогнози, с които ще търсим дългосрочна парична печалба, а не голям брой познати резултати. Коефициенти като 2,40 или 2,80 са трудни за спечелване, но не и невъзможни за нас.

Ние търсим качество, а не количество!

В света на футболните залози, както в реалния живот, е важно да имаме цел и да работим за постигането ѝ. Ако започнете да залагате неконтролирани с високи залози, за да компенсирате загубата, ако залагате всеки ден без никаква цел, нещата в крайна сметка няма да излязат по начина, по който искате.

Запомнете: при футболните залози няма 100% метод за печелене. С наша помощ имате възможност да подобрите уменията си и да постигнете висока възвръщаемост.

Ние ще бъдем вашето ръководство и ще ви помогнем да рискувате по-малко, но да печелите повече.

Scroll to Top