Футболни прогнози

Тараз Каратау срещу Кайрат-Жастар

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1  FT
1Х2 резултат

Казахстан

Първа дивизия

20.06.2021

15:00

Тараз КаратауVSКайрат-Жастар

Краен резултат

2:2

    

Коефициент на прогноза: 2.20 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

ПРЕДИ МАЛКО ЕДИНИЦАТА БЕ 2.8 И МОЖЕШЕ ДА СЕ ВЗЕМЕ НА 1.9 днб,но докато се наканя коеф се срина.Така,че който желае може да пробва правия знак 1 с 2-2.5 % от банката или 1.66 ДНБ в бет365.Другаде не съм гледал,може да дават и повече.
Гостите са ,дубула на Кайрат от Висшата, В ужасна форма в момента, в последните пет последни мача само една победа над отбора на Egilik 5: 1.,но те са новаци от втора лига и вероятно пак ще отидат там.
Подкрепата, която получиха младежите на КАЙРАТ от основния отбор в домакинските си мачове, също не помогна.При това получаваха подкрепление от 3-4 играчи от първия отбор.Вярно не лидери ,но играчи с опит в Висша лига.
Това са 17-18 годишни момчета,които живеят и учат в Академията на Кайрат,един грандиозен финаснсов проект който обхваша и други спортове.Няма как да влезнат във Вишата лига ,защото не може да има 2 отбора на Кайрат ,но всеки се старае на получи професионалин договор от някой отбор,така ,че никога не трябва да бъдат отписвани.
Тараз. Днешната победа ще ги доближи само с една точка до желаното трето място, което дава повишение и не мога да обясня толкова високи коеф.
ИграяТ зрели мъже с 17-18 годишни младежи. Може да пропускам нещо, но е по-вероятно акцентът да е върху европейското.Но така или иначе коеф вече ги коригираха.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Тараз Каратау срещу Кайрат-Жастар при bet365

Споделете тази прогноза

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Имейл
Share on print
Печат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1  FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top