Сподели

Футболни прогнози

Кемницер ФК срещу Айнтрахт Брауншвайг

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2  FT
1Х2 резултат

Германия

3. Бундеслига

23.06.2020

20:00

Кемницер ФК VS Айнтрахт Брауншвайг

Краен резултат

1 : 2

     

Коефициент на прогноза: 2.07 | Предпочетен букмейкър: winbet | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Мач между борещ за оцеляване и борещ за промоция.
Гостите от Брауншвайг са без загуба след рестарта на първенството 5-2-0, като равенствата дойдоха срещу лидера в класирането и отбор от топ 6 в класирането. Брайншвайг са с равни точки лидера Байерн II(нямат право на промоция). За днешния мач в състава им се завръща нападателя Хосинер, който допълнително ще засили нападателната им мощ където във форма е и Кобилански с 15 гола и 8 асистенция от началото на сезона. В отбора няма нови лиспващи играчи, освен дълготрайно контузените.
За Кемницер положението не е никак розово. След рестарта те са 2-0-5, като победите дойдоха над отбори намиращи се в опасната зона. Кемницер са на 3 точки от нея. За днес отбора ще е без наказаните Глокнер и Малоуни, но пък след наказания се връщат други двама. Тези неспирни ротации заради наказания избощо не помагат на отбора.
Залагам за победа на гостите в този мач.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Кемницер ФК срещу Айнтрахт Брауншвайг при winbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2  FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top