Сподели

Футболни прогнози

Кайсар срещу Тобол

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1  FT
1Х2 резултат

Казахстан

Висша лига

29.08.2020

15:00

Кайсар VS Тобол

Краен резултат

2 : 1

     

Коефициент на прогноза: 1.93 | Предпочетен букмейкър: winbet | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Колкото и банално да е пак ще взема Тобол,защото тоз коеф.направо изкушава,Съмнявам се дали ще остане на това ниво утре.Също така съм наясно,че с всеки мач който играя от Казахстан верояноста за загуба се увеличава та нека всеки сам да си прецени.

За Тобол няма смисъл да повтарям това което съм писал.С няколко думи добро финансиране,4 попълнения от Астана,барабар с двама тренери.Който е гледам мача с Астана,е видял за какво иде реч.Те просто излязоха за победа и си я заслужиха.

Сега за Кайсар.Те също се укрепиха преди сезона.Взеха добри играчи.Добри но не класни.Отбора просто няма лидер и реализатор.От последните 10 мача само един път са вкарали повече от 1 гол-или 1 или нищо.Изключвам една победа в контрола с отбор от 3 та дивизия.Победите с по 1-0 над Zhetysu и Shakhtyor Karagandy бяха с някакъв супер късметлийски удари.Игра никаква.И мача с Caspiy се видя,че царят е гол.Каспий ,които дойде от долната дивизия и бе напуснат по финансови причини,точно от 10 титуляра. ги победи с 1-0.

И може би най-важното Федин и Марочкин ,които са им най-добрите нападатели и казахстански национали са играчи на Тобол и са им дадени под аренда и не би трябвало да играят.

Притеснява ме малко това,че тези 2 отбора са в топли отношения,също и че първенството е непредсказуемо предвид изравнените сили и добро финансиране на 5-6 отбора,но ако ако пред всеки мач слагам по едно но трябва само да гледам без да заложа.Късмет който го играе.Засеха само в уинбет от лицензираните.Всъщност който се интересува от движенията на коеф,може да следи казахстанското буки.-бетолимп-пиша го на кирилица,щото фейса го изплюва.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Кайсар срещу Тобол при winbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1  FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top