Сподели

Футболни прогнози

Хънгърфорд срещу Мейдстоун

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1  
Равен няма залог

Англия

Национална лига Юг

09.01.2021

17:00

Хънгърфорд VS Мейдстоун

Краен резултат

2 : 1

     

Коефициент на прогноза: 3.25 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 2/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Хънгърфорд са 4, а Мейдстоун са на 9 място, като разликата между тях е 9 точки, но Мейдстоун имат и 5 мача по-малко.
Мейдстоун не са играли мач за първенство от 1 Декември, като на 19-и играха мача ФА трофи. Всичко това е заради положителни тестове за Ковид 19 в отбора, и така мачовете на отбора бяха отложени. Едва тази седмица отбора е възстановил тренировки. Мейдстоун са добър отбор, но това нарушване на ритъма е доста неприятно.
Хънгърфорд не са нищо особено, но все пак отбора е на 4-то място и не имал такива прекъсвания. Към отбора им през седмицата бе привлечен нов атакуващ фубтолист, който се очаква да дебютира днес и нападателната сила на отбора става още по-сериозна. Коефициента за тях е прекалено голям според мен, те все пак не са нарушавали ритъма си и си струва да се пробва победа за тях в този мач.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Хънгърфорд срещу Мейдстоун при efbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1  
Равен няма залог


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top