Футболни прогнози

Гранада срещу Бетис

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1 - Над 1 1H
Картони за отбор

Испания

La Liga

13.09.2021

23:00

ГранадаVSБетис
  0 Картони  

Коефициент на прогноза: 3.50 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5


 Прогнозата е за 1-во полувремеОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Вчера коеф. за този пазар беше 3.75, но днес падна на 3,50. Взимам тази линия, а не картон/картон на 2,50 коеф. понеже намирам по-голяма стойност в нея. Ето и статистиката за миналия сезон на двата отбора и реферът.
В двубоите на Гранада се получават доста картони на полувреме – 81 общо,като 42 са за тях,а 39 за отборите, които се изправят срещу тях. В 13 от мачовете Гранада си изкарват поне 2 картона на полувреме.В 2 от първите 3 двубоя от новия сезон маняците си покриват линията. Те са нещо като Специя в Италия,но с разликата,че не само ритат,но и доста изнервят отборите срещу,които се изправят. Който обича този вид залог задължително трябва да ги следи.
Изненадващо или не, Бетис са на първо
място по показателя – изкарани над 1 картона за съперниците им на ПП – 13 пъти.
Реферът на двубоя е свирил 21 мача за миналия сезон,в които е показал общо 80 картона (малко под 4 на двубой) ,а на ПП е вдигнал 33 картона. Малко е непредсказуем,защото има 2 мача с по 0 картона общо в двубоя,което за Испания е повече от брутално😄. Все пак в 8 от тези 21 двубоя е показал поне за единия отбор над 1 картона на ПП,точно това което търсим днес. Надявам се днес това да е отборът на Гранада,а като бонус,ако даде и на Бетис ще е супер,защото ще пробвам с минимална сума и над 1 картона на ПП за Гранада + над 1 картона ПП за Бетис на 15 коеф.
1 от последните 4 мача между двата отбора покрива тази линия. Съдията също обича да се развихря първото и в 3 от двубоите миналия сезон е показал 2 на 2 картона.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Гранада срещу Бетис при bet365

Споделете тази прогноза

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Имейл
Share on print
Печат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1 - Над 1 1H
Картони за отбор


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top