Сподели

хокейни прогнози

Югра Ханти-Мансийск срещу Динамо Твер

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1 ХК(-1.5)  
1Х2 резултат

Русия

ВХЛ

22.02.2021

14:00

Югра Ханти-Мансийск VS Динамо Твер

Краен резултат

5 : 1

     

Коефициент на прогноза: 1.80 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Като цяло не виждам, че фарм клуба на Динамо Москва може да се противопостави на победителя в редовния сезон. „Югра“ има както най-добрата атака в лигата (никой не е вкарал повече от тях, старши треньорът им Епанчинцев има най-добрите реализатори в редовния сезон – Пилипенко и Тертишный), също така и най-надеждната защита.
Динамо попадна в топ 16 благодарение на луда победа над полумъртвия СКА – Нева.Не мисля, че те ще могат да противопоставят нещо сериозно на домакините.
Трябва се пестят сили за следвашите по силни съперниции и смятам ,че Юрга отново ще победят и няма да си усложнават живота с повече мачове.
Днес видях и публика по трибуните,да малко разредена,но има,даже и мажоретки се появиха.
За тези които залагат извън БГ препоръчвам индивдуания тотал на Юрга в Марафонбет и другаде ИТБ1 (3) @ 1.74, т.е при 3 връща парите ,при 4 печели ,независимо от резултата
В бета 365 има над 2.5 на много по- нисък коеф ,но става за комбо.И двата залога се избират от опцията ОСНОВНИ,след като се кликне на мача.Късмет ,който уважи избора ми.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Югра Ханти-Мансийск срещу Динамо Твер при efbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат

Вашият коментар

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1 ХК(-1.5)  
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top