Сподели

Футболни прогнози

Висла Краков срещу Висла Плоцк

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
FT
Равен няма залог

Полша

Екстракласа

22.04.2019

16:30

Висла Краков VS Висла Плоцк

Краен резултат

2 : 3

     

Коефициент на прогноза: 1.85 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 3/5ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Домакините от Висла Краков в днешния мач ще бъдат без 7 футболиста от основния състав: Якуб блащиковски, Василевски, Седлок, Клеменц, Войтовски, Бухалик и Бартоц. Отборът на домакините са първенци в долната 8-ца на първенството (подобно на разделянето на първенството в България на две групи) и не играят за абсолютно нищо. Треньорът на Краков е обявил че ще даде възможност на момчета от младежкия състав за изява, като 4 от тях ще имат шанс да направят дебют за първия отбор. За гостите от Висла Плок този мач е много важен, тъй като са точно над чертата на изпадащите състави във временното класиране. Формата на гостите се подобри след като записаха две поредни победи. Очаквам победа за гостите днес, като се подсигурявам с равенство няма залог. Успех

Харесвате прогнозата?

Заложете на Висла Краков срещу Висла Плоцк при efbet

РАЗВОЙ НА ПРОГНОЗАТА

Инфомрацията са отсъстващите футболисити при домакините се потвърдиха. Гостите започнаха по-активно с повече удари и корнери, но въпреки това допуснаха първи гол, а след това и втори. В края на първото гостите успяха да върнаха едно попадение за 1-2. Второто полувреме започна с червен картон за Краков, а гостите се възплзаха и обърнаха мача до 3-2.

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
FT
Равен няма залог


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top