Сподели

Футболни прогнози

Тюркгючу Атаспор срещу Веен

 Прогноза:  
 VOID  
1  
Равен няма залог

Германия

3. Бундеслига

10.10.2020

15:00

Тюркгючу Атаспор VS Веен

Краен резултат

0 : 0

     

Коефициент на прогноза: 1.65 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 4/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

С риск да си разваля успеха,ще предложа този мач,на отбор който залагам от миналия сезон,на почти всичките им мачове, когато коеф. е добър.

Със сигурност няма да има само 2-3 удара към вратата както е в Казахстан.

Коеф стартира на нива около 2.3 -2.4 слезе на около 2.1 ,сега пак почна леко да се качва,предполагам в деня на мача ще падне на около 1.8-1,9

В началото на минали сезон в група Бавраия ме посъветваха да играя за Türkgücü-Ataspor ,Това е немски асоциационен клуб от Мюнхен,. Клубът, който е базиран в турската общност в Мюнхен, е създаден през 2009 г. при сливане на Türkischer SV 1975 München и ATA Spor München.От тогава се мотае из долните дивизии,доо…. миналата година.Отборът го купи някакъв богат турчин,освободи всички играчи,тренера-останаха само капитана и още двама и го попълни с играчи от 2 та и 3 та бундеслига.Задача – влизане във 2 ра бундеслига.Логично те изпълниха първата част отзадачата и вече са в 3 та Бундеслига.. От 23 мача заради пандемията спечелха 17 ,3 равни и 3 загуби,а в началото букитата докато се усетят даваха много високи коеф.особено при гостуванията им..Понеже стадиона се реконструираше играеха домакинствата на 280 км във Würzburg.Сега обаче вече са в 3 та дивизия и ще играят у дома си в някво турско предградие на Мюнхен,Стадиона им носи името Grünwalder Stadion ,Ако не бе пандемията щеше да е фул с турски фенове ,но сега играха на празен стадион първото си домакинство с Кайзерслаутерн,което спечелиха с 3-0

Хрърлих един бегъл поглед на селекцията Yi-Young Park от Санкт Паули,четирима турци,холандец,двама австрийци,американец,хърватин,босненец,черногорец и разбира се и немци.

Миналта година тези играчи ги нямаше.Германци и няколко турчина,което значи ,че са били активни на трансферния пазар.

Само за август имат 8 контроли 3 победи,3 загуби и 2 ремита ,но са с престижни отбори.Последно 2 победи над С.Гален и Вадуц

Миналия кръг при 2-4 в гостуванего на Манхайм вече се виждаха победители отпуснаха се и получиха 2 гола за 4-4.

В първия мач завършиха равен с дубула на Байерн М.,който е много силен тим и редовно получава помощ от първия отбор.

Репортажи и от 3 те мача има доста в ютуб,който се интересува ше види,че са сериозен тим.

,Наличието на толкова мощен спонсор,да смени цял отбор да построиш нов стадион в време на пандемия е серизен аргумен да се залага на тях.

Сега за Wehen.Тук е слабоста на прогнозата ми ,че нямам много инфо за тях.Години наред се мотаят по средата на класирането.Миналата година най-сетне стигнаха до 2 ра бундеслига и отново се върнаха в 3 та и е логично да искат пак да се изкачат.

Три контроли -2 победи с отбори от тяхната черга и 1-7 загуба от Ховенхайм.Легионери двама -един конгоанец и един хърватин.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Тюркгючу Атаспор срещу Веен при efbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 VOID  
1  
Равен няма залог


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top