Сподели

хокейни прогнози

ЦСКА Москва срещу Сочи

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1 ХК(-2.5)  
1Х2 резултат

Русия

КХЛ

27.02.2020

18:30

ЦСКА Москва VS Сочи

Краен резултат

6 : 0

     

Коефициент на прогноза: 1.80 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Последен мач от редвоният сезон в КХЛ. За Сочи първенството приключи, отбора не се класира за плейофите и е твърдо на 9 място. И така за тях този мач няма никакво значение.
За ЦСКА този мач е важен, за завоюване на първото място в конференцията и съответно да имат домакиснко предмиство до края на плейофите в конференцията. Те загубиха предният мач от СКА, и така бяха изместени от първото място от тях. С победа днес, те имат и теоритичен шанс за първо място и в двете конференции, но Барс трябва да загубят, което едва ли ще стане, но както казах и първото място в своята конференция също е важно. ЦСКА и Сочи играха до сега 3 пъти, като имаме 3 победи за армейците, като двете от тях с бяха доста изразително 6:1 и 7:1.
Победа за ЦСКА днес е вън от съмнение, като смятам че ще я постигнат отново по изразителен начин.

Харесвате прогнозата?

Заложете на ЦСКА Москва срещу Сочи при bet365

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат

Вашият коментар

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1 ХК(-2.5)  
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top