Сподели

Футболни прогнози

Трелеборг срещу Халмщад

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1  
Равен няма залог

Швеция

Суперетан

05.12.2020

16:00

Трелеборг VS Халмщад

Краен резултат

2 : 4

     

Коефициент на прогноза: 2.30 | Предпочетен букмейкър: bwin | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Последен кръг в шведската Суперетан(или второто ниво). Халмщад спечелиха не само промоция, но и първото място в предния кръг с победата над Йоргирте и реално те вече няма за какво да играят. Халмщад няма да спрат да играят, но мотивция реално ще липсва.
Трелеборг заедно с още няколко отбора са замесени в битка, кой ще играе плейаут. Трелеборг и Йоргрите са отборите с по 32 точки, но Трелеборг имат по-добра голова разлика, адругите отбори са с 33 и 34 точки. Йоргрите имат лесен мач у дома срещу изпадналия отбор на Умеа, така че за Трелеборг мача днес е жизненоважен.
Хубавото е, че Трелеборг биха Халмщад в първия мач между двата отбора. В последните си 5 домакинства отбора на Трелеборг няма загуба.
Ясно е, че домакините ще се хвърлят на 100% и ще дадат всичко от себе си за да не изпаднат, а за Халмщад този мач няма никакво значение. Мисля, че Трелеборг няма да загубят мача днес.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Трелеборг срещу Халмщад при bwin

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
1  
Равен няма залог


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top