Сподели

Футболни прогнози

Тонбридж срещу Уелдстоун

 Прогноза:  
 ОТЛОЖЕН  
2  FT
1Х2 резултат

Англия

Национална лига Юг

03.03.2020

21:45

Тонбридж VS Уелдстоун
     

Коефициент на прогноза: 2.50 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Мач между 16 и 1 в класирането. Рядко може да се види такъв голям коефициент за лидер в дивизията срещу отбор от долната част на класирането. Това най-вече е продиктувано от последните два мача на лидера, в които той не записа победа, та дори и не вкараха гол. Все пак последният мач беше срещу тим от плейоф зоната, а и Уелдстоун изпуснаха дузпа.
Тонбридж пък от своя страна се представят доста добре за отбор борещ се да не изпадне. В последните си 10 мача отбора има само 2 загуби, но само тези две загуби срещите бяха срещу отбори борещи се за плйеофи и промоция, другите 8 мача бяха срещу средняци и отбори в долната част на класирането.
Отборът на Уелдстоун не имал серия от 3 поредни мача без победа, и смятам, че и днес няма да допусне това. Тук има разлика в класита за това ниво и определно смятам, че гостите са доста по-добър отбор. Коефициента за двойка е повече от отличен.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Тонбридж срещу Уелдстоун при efbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ОТЛОЖЕН  
2  FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top