Сподели

Футболни прогнози

Тобол срещу Окжетпес

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1 AH -0.75 FT
Азиатски хендикап резултат

Казахстан

Висша лига

22.09.2020

12:30

Тобол VS Окжетпес
     

Коефициент на прогноза: 1.85 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Тобол е чест посетител в прогнозите ми. Екипът е силен, финансирането е прилично, но няма стабилност в играта. Игрите се редуват между добри и лоши. Загубихме от Кайрат 1-3, но след това победихме Астана с 2: 0. на 4 коеф. Те губят от Kaisar, но в следващия мач побеждават Kyzylzhar за 50 минути. На теория днес трябва да има победа, гледайки този модел. Okzhetpes винаги е бил аутсайдерски клуб. Те често слизат в първа лига. И след това отново се издигат до Висшата лига. През миналия сезон те се представиха много добре за себе си, завършвайки на 7-мо място от 12 отбора. Но този сезон отборът отново има проблеми с резултатността. Те имат само 5 точки в 9 мача-това са едва 27 % от възможните 18 т,а не играха със силните итбори.

Ако сравним нашите съперници днес, тук, без съмнение, Тобол е фаворитът. Взеха играчи от Астана ,4 на брой,2 ма тренери от Астана също влазаха в конфликт с клуба и дойдоха в Тобол.

Просто са по силния отбор и по всякаква логика трябва да бият.Но Висшата не е като първа,отборите са по- равностойни,головете са малко.Окжетпес ще се затворят и ще търсят Х.Опцията първо краен Х-1 4.33 в бета.и също може да се опита. Късмет ,който го играе и да подкрепяме наште.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Тобол срещу Окжетпес при bet365

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1 AH -0.75 FT
Азиатски хендикап резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top