БОКСОВИ прогнози

Тай Туйваса срещу Благой Иванов

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2  
За играч

UFC

09.06.2019

05:00

Тай ТуйвасаVSБлагой Иванов
    

Коефициент на прогноза: 2.2 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 2/5ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

ММА сингъл рисков секция Бокс/UFC
9 юни час на започване 05,00
Тай Туиваса-Благой Иванов-2 ка, коеф 2,2
Мач в тежка категория до 120 кг. Пазарът отвори на 2,5 за Багата, после падна на 2,1, днес се качи на 2,2. За мен това е равностоен мач може би с леко предимство за Багата. Реалните коефи тр да са 1,9 на 1,9. Нека анализираме осем основни компонента в играта:
страйкинг- Леко предимство за Туйваса. Багата мн напредна с бокса има добра игра в близка дистанция, бързи ръце, в средна и далечна дистанция предимството е за Туйваса. Туйваса има и предимството на нокаутьора. Багата тр да избягва размените, защото има опасност да бъде нокаутиран.
граплинг-Огромно предимство за Багата. Играта на Туйваса на земя е ужасна никаква защита от ключове, но е доста голям и тежък труден за контролиране
клинч-Предимство за Туйваса-и двамата имат добра игра в клинч, но Тийваса добре работи с лактите
издръжливост- Леко предимство за Багата според мен. И двамата нямат най-доброто кардио на света, като видимо доста дебел Туйваса е доста подвижен за килограмите си. Но кардиото му е загадка.Туйваса само едн път е виждал втори рунд и загуби. 7 от 8 те победи са му в първи рунд с нокаут. Мачът е три рунда. Мисля че ако играят разумно ще издържат и ще подържат сравнително добро темпо.
опит-Предимство за Багата-Багата има 19 мача в ММА предимно на високо ниво беше шампион в WSOF. Туйваса има 9 мача 5 от който в местни австралийски организации, където нивото е мн ниско.
размери-Предимство за Туйваса-Туйваса е 7 сантиметра по-висок и по тежък с поне 10 кг.
Сила-Предимство за Туйваса. Туйваса е по- силен, но доста недодялан има доста лоша техника.
Ударна техника и движение в октагона-Огромно предимство за Багата. Изпълнението на ударите на Багата е мн правилно, движи се добре докато е свеж бяга от силната ръка на противника. Туйваса е подвижен, но се движи хаотично и е леко некоординиран, разчита предимно на овърхенди(балтии) в близост до мрежата, където, ако успее да зашемети противника края не е мн добър
Багата, ако има план да търси разумно игра на земя и пази дистанцията в стойка мисля, че ще победи. Пристрастен съм тук и затова определям залога като рисков. Багата изглеждаше отлично на кантара в добра форма. Дано победи. Успех

Харесвате прогнозата?

Заложете на Тай Туйваса срещу Благой Иванов при efbet

Споделете тази прогноза

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Имейл
Share on print
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2  
За играч


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top