Сподели

БОКСОВИ прогнози

Тай Туйваса срещу Благой Иванов

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2  
За играч

UFC

09.06.2019

05:00

Тай Туйваса VS Благой Иванов
     

Коефициент на прогноза: 2.2 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 2/5ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

ММА сингъл рисков секция Бокс/UFC
9 юни час на започване 05,00
Тай Туиваса-Благой Иванов-2 ка, коеф 2,2
Мач в тежка категория до 120 кг. Пазарът отвори на 2,5 за Багата, после падна на 2,1, днес се качи на 2,2. За мен това е равностоен мач може би с леко предимство за Багата. Реалните коефи тр да са 1,9 на 1,9. Нека анализираме осем основни компонента в играта:
страйкинг- Леко предимство за Туйваса. Багата мн напредна с бокса има добра игра в близка дистанция, бързи ръце, в средна и далечна дистанция предимството е за Туйваса. Туйваса има и предимството на нокаутьора. Багата тр да избягва размените, защото има опасност да бъде нокаутиран.
граплинг-Огромно предимство за Багата. Играта на Туйваса на земя е ужасна никаква защита от ключове, но е доста голям и тежък труден за контролиране
клинч-Предимство за Туйваса-и двамата имат добра игра в клинч, но Тийваса добре работи с лактите
издръжливост- Леко предимство за Багата според мен. И двамата нямат най-доброто кардио на света, като видимо доста дебел Туйваса е доста подвижен за килограмите си. Но кардиото му е загадка.Туйваса само едн път е виждал втори рунд и загуби. 7 от 8 те победи са му в първи рунд с нокаут. Мачът е три рунда. Мисля че ако играят разумно ще издържат и ще подържат сравнително добро темпо.
опит-Предимство за Багата-Багата има 19 мача в ММА предимно на високо ниво беше шампион в WSOF. Туйваса има 9 мача 5 от който в местни австралийски организации, където нивото е мн ниско.
размери-Предимство за Туйваса-Туйваса е 7 сантиметра по-висок и по тежък с поне 10 кг.
Сила-Предимство за Туйваса. Туйваса е по- силен, но доста недодялан има доста лоша техника.
Ударна техника и движение в октагона-Огромно предимство за Багата. Изпълнението на ударите на Багата е мн правилно, движи се добре докато е свеж бяга от силната ръка на противника. Туйваса е подвижен, но се движи хаотично и е леко некоординиран, разчита предимно на овърхенди(балтии) в близост до мрежата, където, ако успее да зашемети противника края не е мн добър
Багата, ако има план да търси разумно игра на земя и пази дистанцията в стойка мисля, че ще победи. Пристрастен съм тук и затова определям залога като рисков. Багата изглеждаше отлично на кантара в добра форма. Дано победи. Успех

Харесвате прогнозата?

Заложете на Тай Туйваса срещу Благой Иванов при efbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2  
За играч


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top