Сподели

Футболни прогнози

Словачко срещу Карвина

 Прогноза:  
 ГУБИ  
2 AH +0.75 FT
Азиатски хендикап резултат

Чехия

1.Лига

03.06.2020

19:00

Словачко VS Карвина

Краен резултат

2 : 0

     

Коефициент на прогноза: 1.90 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Отбора на Словачко е със сериозни проблеми в защита. Аут са 4 защитника, и в отбора има здрави и налични 4 защитника, от които двама нямат мач записан за първенството все още. Отбора се бори да влезне в първта шестица, но това ще стане доста трудно с оглед конкуренцията. След ковид паузата отбора записа равен и загуба.
Карвина се бори да не изпадне, и отбора записа доста добри резултати пролетния полусезон, като загубата от Спарта последния кръг бе първа за тях през годината, но и в него мач те играха доста добре и водеха на полувремето с 1:0, после рухнаха сякаш психичски като за 15 минути получиха 3 гола. Този мач срещу Спарта беше и първият в който те получиха гол за тази година – доста впечатляващо.
С оглед проблемите в Словачко смятам, че силите са доста изравнени и Карвина могат да запишат положителен резултат днес.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Словачко срещу Карвина при bet365

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
2 AH +0.75 FT
Азиатски хендикап резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top