Сподели

хокейни прогнози

Сибир Новосибирск срещу Динамо Рига

 Прогноза:  
 ГУБИ  
Х2  
1Х2 резултат

Русия

КХЛ

26.02.2020

14:30

Сибир Новосибирск VS Динамо Рига

Краен резултат

4 : 2

     

Коефициент на прогноза: 2.20 | Предпочетен букмейкър: bwin | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Сибир вчера имаха мач, който спечелиха и се надяваха Екатеринбург да загубят своя за да имат шанс да вземат 4-то място, но Екатеринбург си спечелиха мача и така за Сибир днес мача е без никакво значение, те са на 5-то място твърдо. Очаква се за домакините да излязат резерви основно и младежи, титулярите се готвят за плейофите.
Динамо Рига отдавна знаят, че няма да участват в плейофите, но и преди началото на сезона това беше ясно. Сега е момента техните играчи да понатрупат малко самочувствие. Динамо са от няколко дни в Новосибирск, тъй като мача с Кунлун на 24 го играха тук заради коронавируса. В този мач с Кунлун, Динамо Рига пак не играе за нищо, докато Кунлун имаха някакъв шанс за плейоф и в крайна сметка Динамо победи.
Очаквам изненда тук и положителен резултат за Динамо, срещу младежите на Сибир.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Сибир Новосибирск срещу Динамо Рига при bwin

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат

Вашият коментар

 Прогноза:  
 ГУБИ  
Х2  
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top