Сподели

Футболни прогнози

Шанхай Ийст Ейша срещу Шанхай Шенхуа

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1 AH -1.0 FT
Азиатски хендикап резултат

Китай

Супер лига

23.10.2020

14:35

Шанхай Ийст Ейша VS Шанхай Шенхуа

Краен резултат

1 : 1

     

Коефициент на прогноза: 1.85 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Втори четвъртфинал Шанхай SIPG срещу Шанхай Шенхуа. Този сезон, поради пандемията, китайското първенство се провежда по необичаен модел. Две групи от 8 отбора всеки срещу всеки. Първите четири от всяка група определят шампиона на страната в елиминационни мачове.

Shanghai SIPG е един от най-силните клубове в страната. За него играят такива известни играчи като бразилците Оскар и Хълк, австриецът Арнаутович. В последното първенство те заеха 3-то място. Този сезон отборът стана победител в своята група. И има всички шансове да се бори за шампион.

Техни съперници са средняка Шанхай Шенхуа. През миналия сезон станаха 13 -ти от 16 отбора. И този сезон влизането в топ 8 отбора в Китай е голямо постижение за тях.

В първия четвъртфинален мач беше записано равенство без голове. Но играта беше пълното предимство на Шанхай SIPG. Понеже го играх и го загубих разгледах и статистиката .69% срещу 31% притежание на топката, 17-3 удара към вратата, 7-2 корнери, това беше предимството. Но Шанхай Шенхуа успя да устои. Ще бъде трудно да издържи 2 пъти подред. И мисля, че Шанхай SIPG трябва да печели и да печели с разлика.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Шанхай Ийст Ейша срещу Шанхай Шенхуа при bet365

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
1 AH -1.0 FT
Азиатски хендикап резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top