хокейни прогнози

Сарярка срещу Кулагер

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1 (-1,5)  
Азиатски линии

Казахстан

Първенство на Казахстан

13.01.2021

15:00

СаряркаVSКулагер

Краен резултат

4:3

    

Коефициент на прогноза: 2.5 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

В хокея отборите играят по 2 мача за да се избягнат дългите пътувания така,че днес имаме същите двубои.И аргументите от вчерашната прогноза няма да ги повтарям.За тези които не са я чели с 2 думи- играят първия и третия в класитането ,които по принцип се състезават в руската ВХЛ/висшая хокейная лига/която се явява 2 ро ново на руския хокей и подари пандемията сега играят в казахстанското първенство и играят с отбори,който са излизали от Казахстан само на екскурзия.
Моя е грешката вчера,че не предложих и вариянта за овъртайм и също и да се затваря залога ако мача виси на косъм 3-4 мин преди края.
Сарярка вчера. пропуснаха победата 41 секунди преди края на 3-тата част и победиха с овъртайм.
Рискувам на този коеф.защото гледах и мача и категорично бяха по- добрия отбор. Голямото бе предимството в ударите – 45-21. Лош късмет и страхотни спасявания на вратаря Кулагер Хорошев. Кулагер имат възрастен отбор и ще им е трудно да играят 2 поредни дни под такъв натиск. И мисля, че Сарярка трябва да спечели днес. В много случаи фаворитите, когато не могат да спечелят първите мачове срещу отбори, които им отстъпват в класа, във втория мач всичко си идва на мястото. Например, не много отдавна те не успяха да победят аутсайдерите Снежните леопарди,които по същество са младежки отбор 1-1 в първия мач,. а във втората игра спечелиха с 8: 1. Същата ситуация беше и срешуГорняк. като гости Първият мач 2-2 , а вторият е 5-0.
Предлагам прогноза за хендикап -1.5 ,но можете да не рискувате.Правия знак е 1.86 ,победа с овъртайм е 1.6 и може да се комбинира с победа да по- силните Торпедо,кой както си прецени.Късмет който го играе.Малки залози,хокеят е много коварна игра

Харесвате прогнозата?

Заложете на Сарярка срещу Кулагер при bet365

Споделете тази прогноза

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Имейл
Share on print
Печат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1 (-1,5)  
Азиатски линии


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top