Сподели

хокейни прогнози

Сарярка срещу Кулагер

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1 (-1,5)  
Азиатски линии

Казахстан

Първенство на Казахстан

13.01.2021

15:00

Сарярка VS Кулагер

Краен резултат

4 : 3

     

Коефициент на прогноза: 2.5 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

В хокея отборите играят по 2 мача за да се избягнат дългите пътувания така,че днес имаме същите двубои.И аргументите от вчерашната прогноза няма да ги повтарям.За тези които не са я чели с 2 думи- играят първия и третия в класитането ,които по принцип се състезават в руската ВХЛ/висшая хокейная лига/която се явява 2 ро ново на руския хокей и подари пандемията сега играят в казахстанското първенство и играят с отбори,който са излизали от Казахстан само на екскурзия.
Моя е грешката вчера,че не предложих и вариянта за овъртайм и също и да се затваря залога ако мача виси на косъм 3-4 мин преди края.
Сарярка вчера. пропуснаха победата 41 секунди преди края на 3-тата част и победиха с овъртайм.
Рискувам на този коеф.защото гледах и мача и категорично бяха по- добрия отбор. Голямото бе предимството в ударите – 45-21. Лош късмет и страхотни спасявания на вратаря Кулагер Хорошев. Кулагер имат възрастен отбор и ще им е трудно да играят 2 поредни дни под такъв натиск. И мисля, че Сарярка трябва да спечели днес. В много случаи фаворитите, когато не могат да спечелят първите мачове срещу отбори, които им отстъпват в класа, във втория мач всичко си идва на мястото. Например, не много отдавна те не успяха да победят аутсайдерите Снежните леопарди,които по същество са младежки отбор 1-1 в първия мач,. а във втората игра спечелиха с 8: 1. Същата ситуация беше и срешуГорняк. като гости Първият мач 2-2 , а вторият е 5-0.
Предлагам прогноза за хендикап -1.5 ,но можете да не рискувате.Правия знак е 1.86 ,победа с овъртайм е 1.6 и може да се комбинира с победа да по- силните Торпедо,кой както си прецени.Късмет който го играе.Малки залози,хокеят е много коварна игра

Харесвате прогнозата?

Заложете на Сарярка срещу Кулагер при bet365

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат

Вашият коментар

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1 (-1,5)  
Азиатски линии


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top