Сподели

Футболни прогнози

ПСВ младежи срещу Го Ахед Ийгълс

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1  FT
1Х2 резултат

Нидерландия (Холандия)

Ерсте Дивизие

05.01.2021

19:45

ПСВ младежи VS Го Ахед Ийгълс

Краен резултат

2 : 3

     

Коефициент на прогноза: 2.60 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Го Ахед Ийгълс обявиха вчера 10 заразени играчи с Ковид-19 и за днес окомплектоването на отбора ще е истинско предизвикателство за треньорът им. За да имаха право да отложата мача, трябваше да излязат още 3 положителни проби. Някои играчи лекуващи контузии ще бъде форсирано връщането им в игра, но едва ли ще могат да помоганат кой знае колко. Отбора на Го Ахед беше в добра форма, но пандемията за тяхно съжаление ги удари в лош момент(ако има въобще хубав такъв).
За днес в младежите на ПСВ е върнат резервния вратар от А отбора им, и се очаква той да застане на врата. ПСВ нямат проблеми с контузии и пред тях се отркива отлична възможност да запишат победа след серия от 7 мача без такава.

Харесвате прогнозата?

Заложете на ПСВ младежи срещу Го Ахед Ийгълс при efbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
1  FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top