Баскетболни прогнози

Палма срещу Реал Каное Нц

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
Палма -17.5  
Азиатски линии

Испания

Леб Оро

14.04.2019

19:00

ПалмаVSРеал Каное Нц

Краен резултат

96:74

    

Коефициент на прогноза: 1.90 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 3/5ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Гостите от Каное са пътували без 4 играчи, 3 от стартовата 5-ца. Палма са доста стабилен отбор, който победи Бетис (топ отбор) с 92-58 и напоследък играе много силно в нападатение и защита, като целта е задължителна победа днес. Каное имат супер важен мач следващата седмица (ако го вземат няма да изпаднат) и са ротирали състава с цел да запазят сили. Дори и в пълен състав Каное паднаха 79-96 от Вилереал, 66-94 Хуеска, 75-77от Кастело, 61-64 от Барсело Б, а домакините са по-силни от тези съперници. Ако всичко се развие добре, Палма трябва да победи с над 20 точки разлика.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Палма срещу Реал Каное Нц при efbet

РАЗВОЙ НА ПРОГНОЗАТА

Очаквана победа за домакиние с 22 точки разлика (22:21;27:17;27:20; 20;16). Ротацията в отбора на гостите е била минимална поради факта че са имали само малък брой играчи на разположение (треньорът на гостите ги е запазил за важния мач през седмица).

Споделете тази прогноза

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Имейл
Share on print
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
Палма -17.5  
Азиатски линии


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top