Сподели

Волейболни прогнози

Орпо срещу Уово Рованиеми

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
под 172,5  
Точки

Финландия

Местарууслига, Жени

10.01.2021

17:00

Орпо VS Уово Рованиеми

Краен резултат

3 : 0

     

Коефициент на прогноза: 1.85 | Предпочетен букмейкър: winbet | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Уово ще изиграят своя 3-ти мач за 4 дена, като загубиха преднита два с по 3:0. Отбора е един от слабаците в женската волейболна лига на Финландия. Имат 3 победи от 16 мача, като последната такава е била през Ноември месец. От тогава имат 7 мача, като 6-те са загуби с по 3:0. Единствения мач в който са взели сетове е именно срещу днешния съперник като домакини. Орпо тогава обаче бяха без своя диагонал, който е с контузия. През паузата Орпо привлякоха заместничка от Гърция, която днес се очаква да е титулярка.
Три мача за четери дни е твърде много, очаквам победа с 3:0 за домакините. Точковата линия спокойно може да покрие и 4 сета, и затова ми се струва добър избор за залог тук.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Орпо срещу Уово Рованиеми при winbet

РАЗВОЙ НА ПРОГНОЗАТА

(25:18, 25:17, 25:19)

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
под 172,5  
Точки


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top