Сподели

Футболни прогнози

Ордабаси срещу Кизилжар

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1  FT
1Х2 резултат

Казахстан

Висша лига

24.09.2020

12:45

Ордабаси VS Кизилжар

Краен резултат

1 : 0

     

Коефициент на прогноза: 1.60 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 4/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Злогът ми е -1 на 2 коеф, но от лицензираните само в бета и уинбет го има и няма ХК.Който търси ще намери,или да се чака до утре ,но не знам дали ще устой коеф.

. Ордабаси е богат клуб с втория бюджет в лигата. В началото изиграха редица лоши мачове, но те постепенно възвръщат самочувствието си. Победите над Тобол с 4: 0 и равенството с Кайсар с 1: 1 са добри резултати за отбора. Срещат най-бедния отбор във Висшата лига. Срещу отбор, който не може да се бори с лидерите. Кизилжар загуби от Астана 0-4, Тобол 0-2, Кайрат 0-1 и Жетису 0-3. Дори голове не можеха да бъдат отбелязани. Ордабаси също принадлежи към лидерите, те са настоящите бронзови медалисти от шампионата. Смятам, че клубът от Шимкент трябва да спечели този мач с увереност.Успех ,който го играе и да подкрепяме наште.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Ордабаси срещу Кизилжар при efbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1  FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top