Сподели

Тенис прогнози

Михаела Лаки срещу Мартина Колмегна

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1  
1Х2 резултат

Международен турнир

ITFW15

20.11.2020

13:00

Михаела Лаки VS Мартина Колмегна

Краен резултат

0 : 2

     

Коефициент на прогноза: 2.00 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 5/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Един от най-големите таланти в Европа.
Михаела е само на 15 години, но вече е успяла да накара присъствието си да се усеща в световния тенис.Преди година Михаела направи нещо, което никой друг гръцки тенисист не бе постигал. Тя спечели европейското първенство K14,побеждавайки Мелиса Еркан с 2:0 на финала в Туркала.Огромен успех, с който Михаела добави името си към легендите на световния тенис като Стефи Граф, Моника Селеш и Джъстин Анан. Само имената на тенисистите, спечелили този турнир в миналото, подчертават важността на успеха на Лаки.Момиче, което може да е само на 15 години, но показва зрялост, на която много възрастни биха завидели. Спортист, напуснал Лариса и успял да завладее Европа.Тренира в академията на Патрик Муратоглу, където тренира и Циципас.Михаела не е просто поредната тенисистка. Това е един от най-важните проекти в световния тенис. Лаки тренира в една от най-добрите академии на планетата, тази на Патрик Муратоглу, дълго време треньор на Серена Уилямс.
Бъдещето й се очертава да е славно. Не само заради таланта, който несъмнено притежава, но и заради характера й. В крайна сметка това е момиче, което е преживяло труден момент, но не се е отказало.
“С отдаденост и решителност предприемайте твърди стъпки към върха.”Непроходим път, тъй както той сам спомена:”Тенисът е най-самотният спорт. Трябва да вярваш в себе си, когато никой друг не го прави."
"Трудно е да промените тактиката по време на играта, особено когато играта се обърка, но трябва да го направите, за да спечелите." Михаела Лаки.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Михаела Лаки срещу Мартина Колмегна при bet365

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
1  
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top