Сподели

Футболни прогнози

Мейдстоун срещу Дагенъм

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
FT
1Х2 резултат

Англия

Вътрешно първенство

19.01.2019

17:00

Мейдстоун VS Дагенъм

Краен резултат

0 : 2

     

Коефициент на прогноза: 2.35 | Предпочетен букмейкър: winbet | Увереност: 3/5ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Национална лига. Мач между 23(предпоследни) и 16 в класирането. Избирам отново залог за Дагенъм след онова 4:4 преди две седмици, когато губеха с 0:3, обърнаха до 4:3 и накрая завърши равен. За Дагенъм нещата се преобърнаха когато бивша страж на Ман Юнайтед Тим Хауърд купи отбора, отбора беше записал поредица от 9 мача беза загуба, в които 8 победи, но в последните си 3 мача няма победа, като е редно да отбележим, че едната загуба дойде от лидера Лейтън. Много добри новини имаше за мениджъра на Дагенъм през седмицата, след като двамата играчи под наем, голмайстора Уилкинсън премина с постоянен трнасфер отбора, а на защитника Онайрайз му бе удължен наема.
Мейдстоун са само с една победа у дома от началото на сезона, а в последните си 10 мача са 2-1-7. Също така трябва да отбележим, че Мейдстоун имаха и мач през седмицата, докато Дагенъм не и е нормално гостите да си по-свежия отбор.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Мейдстоун срещу Дагенъм при winbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top