Сподели

Футболни прогнози

Магдебург срещу Тюркчугу

 Прогноза:  
 ГУБИ  
2  
Равен няма залог

Германия

3. Бундеслига

16.10.2020

20:00

Магдебург VS Тюркчугу

Краен резултат

2 : 0

     

Коефициент на прогноза: 1.75 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Преводът е с транслатор-от немски

Türkgücü-Ataspor ,Това е немски асоциационен клуб от Мюнхен,. Клубът, който е базиран в турската общност в Мюнхен, е създаден през 2009 г. при сливане на Türkischer SV 1975 München и ATA Spor München

:Атлетическият път на Türkgücü е впечатляващ, но е и голяма финансова инвестиция – през годините. Човекът с парите на заден план е Хасан Кивран, който самият той е пламенен поддръжник на Бешикташ. Кивран не само инвестира много пари в бюджета на играча, което е над средното ниво по стандартите, той също привлича големи компании като спонсори. "AON", бивш основен спонсор на Манчестър Юнайтед, украсява фланелката, а производителят на храни "GAZI" седи на врата като първокласен партньор.

"За нас няма значение дали играчите идват от Германия, Турция или Балканите."

Противно на това, което може да предполага, Тюркюкю вече не е просто играчи от турски произход. "Ние коригирахме логото си само миналата година и добавихме баварския диамант. За нас няма значение дали играчите идват от Германия, Турция или Балканите. Но разбира се, за името на нашия клуб се нуждаете от едно или друго турско име. .

Харесвате прогнозата?

Заложете на Магдебург срещу Тюркчугу при efbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
2  
Равен няма залог


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top