Футболни прогнози

Лъч-Енергия Владивосток срещу Спартак Москва 2

 Прогноза:  
 ГУБИ  
X  FT
1Х2 резултат

Русия

Вътрешно първенство

11.05.2019

10:00

Лъч-Енергия ВладивостокVSСпартак Москва 2

Краен резултат

2:0

    

Коефициент на прогноза: 2.90 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 4/5ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Лъч-Енергия Владивосток приема дублиращия отбор на Спартак Москва в мач от 36 кръг на руската първа дивизия. Домакините са на 14 място, а гостите на 12 място. Лъч-Енергия води битка за оцеляване, като отборът се намира на 2 точки над зоната на изпадащите във временното класиране. Гостите са на 6 точки над нея и са сравнително спокойни за оцеляването си, но теоритично все още не са спасени. Парадоксално Лъч-Енергия има втората най-добра защита с допуснати 26 гола в 35 мача. Предвид факта, че в следващия кръг Лъч е домакин на Факел Воронеж, който е директен конкурент за оцеляване и се намира точно под чертата, вероятно точка ще е много ценна и за двата отбора и ще ги устройва в този мач.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Лъч-Енергия Владивосток срещу Спартак Москва 2 при efbet

РАЗВОЙ НА ПРОГНОЗАТА

2:0 краен резултат и огромна стъпка към оцеляването за Лъч. Мачът тръгна много добре, но второто полувреме играта на Спартак Москва 2 се срина тотално и не успяха да отправят нито един удар към вратата на домакините.

Споделете тази прогноза

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Имейл
Share on print
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
X  FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top