Сподели

Футболни прогнози

Лъч-Енергия Владивосток срещу Спартак Москва 2

 Прогноза:  
 ГУБИ  
X  FT
1Х2 резултат

Русия

Вътрешно първенство

11.05.2019

10:00

Лъч-Енергия Владивосток VS Спартак Москва 2

Краен резултат

2 : 0

     

Коефициент на прогноза: 2.90 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 4/5ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Лъч-Енергия Владивосток приема дублиращия отбор на Спартак Москва в мач от 36 кръг на руската първа дивизия. Домакините са на 14 място, а гостите на 12 място. Лъч-Енергия води битка за оцеляване, като отборът се намира на 2 точки над зоната на изпадащите във временното класиране. Гостите са на 6 точки над нея и са сравнително спокойни за оцеляването си, но теоритично все още не са спасени. Парадоксално Лъч-Енергия има втората най-добра защита с допуснати 26 гола в 35 мача. Предвид факта, че в следващия кръг Лъч е домакин на Факел Воронеж, който е директен конкурент за оцеляване и се намира точно под чертата, вероятно точка ще е много ценна и за двата отбора и ще ги устройва в този мач.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Лъч-Енергия Владивосток срещу Спартак Москва 2 при efbet

РАЗВОЙ НА ПРОГНОЗАТА

2:0 краен резултат и огромна стъпка към оцеляването за Лъч. Мачът тръгна много добре, но второто полувреме играта на Спартак Москва 2 се срина тотално и не успяха да отправят нито един удар към вратата на домакините.

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
X  FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top