Сподели

хокейни прогнози

Кунлун Ред Стар срещу Спартак Москва

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2  
1Х2 резултат

Русия

КХЛ

03.02.2021

18:30

Кунлун Ред Стар VS Спартак Москва

Краен резултат

3 : 5

     

Коефициент на прогноза: 1.70 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

На 17 март 2016 г. е подписан договор за създаването на китайски клуб в Континенталната хокейна лига. През юни съвета на лигата утвърждава Кунлун Ред Стар като участник през сезон 2016/17. Договорът за участието на клуба е официално подписан на 25 юни в Пекин в присъствието на президентите на Русия и Китай Владимир Путин и Си Дзинпин.
Международната хокейна федерация посреща одобрително създаването на китайски отбор, който да участва в първенството на Русия, смятайки, че това ще помогне за развитието на хокея в Китай
. Шампионатът е към своя край и сега отборите, които са на ръба за плейофа се борят до последно, за да хванат този шанс. Сега Спартак е в такава позиция, с Витяз те са на равна нога и сега техен съперник е Кунлун, докато Витяз има Торпедо. Ако не сега, да вземат 3 точки, тогава кога? Всичко е загубено за KunLun този сезон, мисля, че няма да ни покажат нищо ново!
Китайците така и не можаха този сезон да направят качествен отбор въпреки доброто финансиране.За разлика от женския Ванке Райс ,който още при първото си участие стана шампион на Русия.
В момента почти 90 % от мачовте на отборите с мотивация от 3 те дивизии си излизат.Ако коеф. утре падне може да се вземе на -1 АХ.Бет 365 имат тази опция.
На таблицата с класирането в момента ясно се виждат отборите,който ще играят с мотивация до последно.Основната интрига е в Западната конференция.Още сега може да се потърси победа на Витяз на 7 ми .срещи китайците.Коеф.сега е 2-2.1 и в деня на мача няма да остане такъв.Късмет който го играе
.Среден залог,2-3 %,много бързо стават обрати в хокея,няма сигурен мач дори и при тази мотивация на Спартак.Все пак са гости ,а часовата разлика често се оказва проблем за гостуващия отбор.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Кунлун Ред Стар срещу Спартак Москва при bet365

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат

Вашият коментар

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2  
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top