Сподели

Футболни прогнози

Кордоба Б срещу Реал Бетис Б

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1  FT
1Х2 резултат

Испания

3-та дивизия (Терсера, Група 10)

14.04.2019

12:30

Кордоба Б VS Реал Бетис Б

Краен резултат

0 : 3

     

Коефициент на прогноза: 1.66 | Предпочетен букмейкър: winbet | Увереност: 3/5ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

В мач от Испанската 3-та дивизия (Терсера, Група 10) се срещат отборите на Кордоба Б и Реал Бетис Б. Двата отбора са с равен брой точки по 64 и заемат съответно 7 и 6-то място в класирането. Пет кръга преди края на сезона целите и пред двата отбора са да се класират в 4-ката (места от 2 до 4 дават право на участие за плейоф за влизане в по-горната дивизия). На пръг поглед равностоен мач, но Реал Бетис Б няма да мога да разчитат на 4-ма основни играчи ( Робер, Родри, Паул и Иризо). Без тях домакините от Кордоба ще имат предимство. Взимам най-предапзливия вариант със залога равенство няма залог за Кордоба Б. Успех

Харесвате прогнозата?

Заложете на Кордоба Б срещу Реал Бетис Б при winbet

РАЗВОЙ НА ПРОГНОЗАТА

Първото полувреме завърши 0-1, второто гостите пропсунаха и дузпа и добавиха още 2 голa. Много странен резултат. Eдва трета загуба на Кордоба като домакин.

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
1  FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top