Футболни прогнози

Кордоба Б срещу Реал Бетис Б

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1  FT
1Х2 резултат

Испания

3-та дивизия (Терсера, Група 10)

14.04.2019

12:30

Кордоба БVSРеал Бетис Б

Краен резултат

0:3

    

Коефициент на прогноза: 1.66 | Предпочетен букмейкър: winbet | Увереност: 3/5ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

В мач от Испанската 3-та дивизия (Терсера, Група 10) се срещат отборите на Кордоба Б и Реал Бетис Б. Двата отбора са с равен брой точки по 64 и заемат съответно 7 и 6-то място в класирането. Пет кръга преди края на сезона целите и пред двата отбора са да се класират в 4-ката (места от 2 до 4 дават право на участие за плейоф за влизане в по-горната дивизия). На пръг поглед равностоен мач, но Реал Бетис Б няма да мога да разчитат на 4-ма основни играчи ( Робер, Родри, Паул и Иризо). Без тях домакините от Кордоба ще имат предимство. Взимам най-предапзливия вариант със залога равенство няма залог за Кордоба Б. Успех

Харесвате прогнозата?

Заложете на Кордоба Б срещу Реал Бетис Б при winbet

РАЗВОЙ НА ПРОГНОЗАТА

Първото полувреме завърши 0-1, второто гостите пропсунаха и дузпа и добавиха още 2 голa. Много странен резултат. Eдва трета загуба на Кордоба като домакин.

Споделете тази прогноза

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Имейл
Share on print
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
1  FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top