Сподели

Футболни прогнози

Худжанд срещу Хатлон

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1 AH -1.5 FT
Азиатски хендикап резултат

Таджикистан

Вътрешно първенство

12.04.2020

14:00

Худжанд VS Хатлон
     

Коефициент на прогноза: 1.8 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Худжанд през последните години се превърна в основния преследвач на Истиклол, но досега все още не успя да се противопостави на многогодишния шампион при равни условия. Вицешампионът обаче играе от позиция на сила срещу други съперници.
Khatlon има най-къса скамейка за сезона само с 15 играчи! Ако махнем вратарите -остават само трима играча за смяна. Още в първия кръг защитникът Равшан Азизов беше отстранен, т.е. останаха14 играчи, от които двама вратари.
Хатлон миналия сезон завърши предпоследен и не изпадна само защото увеличиха лигата с 2 отбора,но ако не си попълнят състава,с 15 човека ги виждам на опашката.
Худжанд у дома ще играе изключително, за да спечели. Статистиката срещу Хатлон от 2015 е убийствена 10 победи ,една загуба и едно реми от последните 12 мача.Единствено което ме притснява е ,че повечето победи са с 1 гол ,но предвид проблемите на гостите в момента избирам хендикапа.За коеф 1.3 на прав знак не си струва да наливаме пари.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Худжанд срещу Хатлон при bet365

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
1 AH -1.5 FT
Азиатски хендикап резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top