Сподели

Футболни прогнози

Хатлон срещу Истаравшан

 Прогноза:  
 ГУБИ  
X2  FT
Двоен шанс

Таджикистан

Висша лига

05.04.2020

14:00

Хатлон VS Истаравшан

Краен резултат

2 : 1

     

Коефициент на прогноза: 1.53 | Предпочетен букмейкър: bwin | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Избрах мача Хатлон и Истаравшан – за мен е голяма грешка на букмейкъриъте от това което ми пратиха като инфо. Хатлон са заявили само 16 играчи и 5-6 момчета са от от дубъла. Екипът има големи проблеми с финансите. Освен това подготовкта за сезона не мина толкова добре заради липса на средства. Играчите са полупрофесионалисти, Равшан Азизов за 35, Умед Шарипов 37. Истаравшан има 6 легионери 4 от тях от Узбекистан 2 от Камерун, макар че са малко известни, . Играчите са професионалисти с глава по-високо от Хатлон.Прогнозата ми за този мач е, разбира се, че Истаравшан ще спечели.Бета го няма още,от лицензираните букита- винбет,биуин и ефбет.

И за мен пътвенството е мътно,така,че предварително се извинявам ако подведа някой,но се доверявам на източника си.Залагайте толкова колкото можете да си позволите да загубите.Успех,вируса ще свали кораната си ,комара ще остане.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Хатлон срещу Истаравшан при bwin

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
X2  FT
Двоен шанс


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top