Сподели

Футболни прогнози

ФК Байконур срещу Актобе

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2 AH -1.5 FT
Азиатски хендикап резултат

Беларус

1-ва дивизия

19.10.2020

14:00

ФК Байконур VS Актобе

Краен резултат

0 : 4

     

Коефициент на прогноза: 1.87 | Предпочетен букмейкър: winbet | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

1-ва лига провежда мачовете си в Павлодар, Актобе е от едноименния град ,на практика те са домакини и срещат Байконур от Кизилорда. Актобе е чест посетител в моите прогнози. И много пъти съм казвал, че те имат най-големия бюджет в първата лига.-около 5 млн.долара.Половината отбори във Висшата лига нямат тези пари,И нашите отбори не са с тези пари.
Здачата на Актобе е само една победа – влизане във Висшата лига. В първия кръг отборътимаше засечка, но сега са на 1-во място и отборът печели 4 поредни мача. Последният мач изиграха срещу Махтаарал и спечелиха с 2: 0. Освен това отборът игра много добре. Те имаха пълно предимство и заслужено спечелиха. Днес техните съперници са футболистите на Байконур, които са резервният състав на Кайзар на Стойчо Младенов, В мач от втория кръг те победиха сензационно Киран с 3: 1, основният съперник на Актобе. Както виждате уникални изненади или нагласи. Ще им бъде обаче трудно да противопоставят нещо на Актобе. Освен това игрите се провеждат на всеки 3 дни и за Байконур това ще бъде третата поредна игра за 9 дни, може да нямат достатъчно свежест.

В първия кръг мачът между тези отбори завърши с уверена победа на Актобе 5-0. Мисля, че днес Актобе е в състояние да спечели с разлика.Ако искат.Не обичам -1,5 хендипак, но коеф 1.3 ,също не.Ако имате с какво да го комбинирате-добре.Някои букмейкъри имат опция – 1 за 1.6 коеф ,което е екстра,но аз просто съобразявам прогнозта с това което имаме.От класирането ясно се вижда ,че Кирани и Арис им дишат във врата.Утре има 6 мача и този е последен в 2 след обед,което е винаги знак за заострено внимание.Но и

Dinamo Brest бяха последен мач днес,а одрусаха фарм клуба си като прани гащи.

Ще правим каквото трябва,да става каквото ще.

Докато се колебаех между този мач и Киран-Arys- там коеф за 30 на мин се срина от 2.6 на 2 в момента и валуето избяга.Те също имат за какво да играят,с Актобе трудно ще се преборят ,но второто място дава право на бараж с последния от Висшата.За съперника им FK Arys, като за дебютат повече от добре,но те са от малко градче,няма промишленост,няма инфраструктура,стадион с 1200 места,.,За Висшата лига трябват инфестиции.Намерили са някакви пари имат един казах и един нигериец,който са вкарали половината от головете. Киран би трябвало да са по- мотивирани.,но Актобе изглежда по -добрия избор.

Харесвате прогнозата?

Заложете на ФК Байконур срещу Актобе при winbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2 AH -1.5 FT
Азиатски хендикап резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top