Сподели

Футболни прогнози

ФК Астана срещу Каспий Актау

 Прогноза:  
 ГУБИ  
1 AH -1.0 FT
Азиатски хендикап резултат

Казахстан

Висша Лига

01.10.2020

12:45

ФК Астана VS Каспий Актау

Краен резултат

1 : 2

     

Коефициент на прогноза: 1.5 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 4/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

в други букмейкъри този коеф е 1.7 ,но това се предлага у нас.Евентуално може да се комбинира с Кайрат 1х за общ коеф 1.8 ,които след издънката 3-3 няма право на грешка.По точно и за 2 та отбора загубата на точки ще е много неприятана -на 4 ти имат директен мач.

Може просто да само да проследите прогнозата или с по -малък залог.Рано или късно познаваемоста ми ще падне на обичайните 66 %.

. Астана, която стана шампион 6 години поред, не изглежда най-добре през този сезон. Резил в еврокупата , зле в шампионата. Но заключенията бяха направени, треньорът беше отстранен, и нямаше как да е след като влезе в конфликт с легионерите.А всичките успехи на Астана са свързани с чуждескранните играчи-в момента 12 на брой.Астана игра добре в последните 4 мача- 3 победи и един равен,спънаха се с Шахтьор, след като направиха 1: 1. Но след това победиха добрия отбор на Кайсар на Стойчо Младенов с 1: 0. И в последния кръг класически с Жетису 3: 0. И това е изненадващо, защото Жетису играе много добре в защита.. И преди основната битка за тях с Кайрат,на пътя им е Каспий.. – най-лошият отбор в шампионата по всички компоненти. Новобранците от Висшата лига имат проблеми с финансирането, проблеми със състава и не всичко е в ред с играта. Например в последния мач срещу Шахтер те нанесоха първия удар едва в 73-ата минута. От последните 4 мача Каспий игра с 3 отборите замесени в битката за оцеляване и взеха само 1 точка. , Дори не мога да си представя как могат да вземат точки от Астана. Освен това Астана много се нуждае от победа. Всяка загуба на точки и Кайрат ще се откъсне повече. . Хендикапът от -1,5 за Астана е съвсем реален, но засега искам да играя на сигурно.

Харесвате прогнозата?

Заложете на ФК Астана срещу Каспий Актау при efbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
1 AH -1.0 FT
Азиатски хендикап резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top