Сподели

Футболни прогнози

ФК Алтай срещу Екибастуз

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2 AH +0.5 FT
Азиатски хендикап резултат

Казахстан

Първа дивизия

28.10.2020

12:00

ФК Алтай VS Екибастуз

Краен резултат

0 : 2

     

Коефициент на прогноза: 1.975 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Тук букмейкърите правят Алтай фаворит и мисля, че това е грешка. Да, те могат да спечелят и това няма да е изненада. Но в този мач противниците са абсолютно равни. Нека да разгледаме класирането и да видим, че отборите споделят последните две места, с по 6 точки. Струва ми се, че това е коефициентът за минали заслуги.,защото Алтай винаги е бил сред лидерите на първа лига, а Екибастуз – аутсайдер. В първия кръг същите коефициенти бяха същите и те направиха равенство 0-0. Сега нека обърнем внимание как са играли отборите. Да вземем само втория тур, който се играе в Павлодар. Алтай първо изигра 3-3 срещу Arys, а след това претърпя 3 поредни поражения. И честно казано изглеждаха много зле. Екибастуз също не блести с резултати, но има игра, и много лош късмет.Загубиха 1-2 срещу Махтаарал, с гол в 94-ата минута, Киран 0-1, в 90-ата минута. 0-1 срещу Актобе в 82-ата минута. И имаше равенство срещу Arys 2-2.

Както знаете коефициентите се опредялят от лица наречени одсмейкъри.Това са най-скъпопланите служители на компаниите.И докато за топ лигите с една лига се занимават 2-3 човека тук обикновено един се занимава с няколко нискоразрядни лиги и коеф.го изплюва компютът,на база вкараната статистика.Без да се обръща внимане на някой дреболии и ако стане фал се реагира според паричния товар. ,Като тази

Екибастуз е градът, в който се провежда вторият тур. Екибастуз се намира в района на Павлодар. И много футболисти на Екибастуз са жители на Павлодар, тоест те практически играят у дома.

Повтарям още веднъж, отборите са абсолютно равни, но влуето е Х2. Мисля, че това е напълно нормална прогноза, има смисъл да се играе за такъв коефициент.Но не повече от 2 %.Късмет ,който уважи мача.

Харесвате прогнозата?

Заложете на ФК Алтай срещу Екибастуз при bet365

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2 AH +0.5 FT
Азиатски хендикап резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top