прогнози за колоездене

Етап 20 срещу Филипо Гана

 Прогноза:  
 ГУБИ  
Филипо Гана  
За играч

Франция

Тур дьо Франс

23.07.2022

14:05

Етап 20VSФилипо Гана
    

Коефициент на прогноза: 3.50 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Предпоследен етап – бягане по часовник от обиколката на Франция. Сякаш всичко е ясно за генералното класиране, Вингегард има аванс от повече от 3 минути пред Погачар, и словенецът колкото и добър часовникар да е, 3 минути не могат да се стопят.
Но, залогът ми е за победител в този етап, общо взето фаворитите са Филипо Гана и Ван Аерт. В първия етап, който беше другия етап по часовник в тазгодишният тур, Ван Аерт остана втори на 5 секунди от победителя Лампер, а Гана на 10 секудни беше 4-ти. Само, че този първи етап беше доста кратък. Любимите часовници на Гана са точно като днешният, около 40 км.
Ван Аерт доста изхаби сили като грегар на Вингегар, докато Гана не помагаше кой знае колко на своя лидер Томас. Затова съм убеден, че Гана има повече съхранени сили за днешния етап, а и Ван Аерт спечели вече два етапа и със сигурност е повече от доволен от участието си. Смятам, че Гана ще хвърли всичко за да запише победа в тазгодишният тур.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Етап 20 срещу Филипо Гана при bet365

Споделете тази прогноза

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Имейл
Share on print
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
Филипо Гана  
За играч


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top