Сподели

Тенис прогнози

Доминик Тийм срещу Лойд Харис

 Прогноза:  
 ГУБИ  
2:0 Доминик Тийм  
Точен резултат

Обед. Арабски емирства

АТП Дубай

16.03.2021

18:30

Доминик Тийм VS Лойд Харис

Краен резултат

0 : 2

     

Коефициент на прогноза: 1.66 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 4/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Доминик Тийм започна с лош старт сезон 2021 по неговите стандарти. Австриецът обеща да бъде „следващото голямо нещо“, след като спечели първия си гранд шлем – US Open през 2020 г. Той не успя да изведе отбора си до следващия кръг в ATP Cup, изпадна от четвъртия кръг на Australian Open и от четвъртфинала на Qatar Open.
Досега Лойд Харис има приличен сезон. Той стигна до третия кръг на Откритото първенство на Австралия и до осминафиналите в Катар.
В Дубай му се наложи да измине дългия път. Той трябваше да победи Габашвили и Рола в квалификациите, за да стигне до основната схема, след което победи Кристофър О'Конъл в първия кръг. Тийм е непреодолимият фаворит на хартия. Австриецът може да е по-загрижен за крака си, с надеждата, да не влиза в големи разигравания при сервисните му игри. Ако Тийм не е в състояние да сервира с пълна сила, той ще трябва да разчита силно на ударите си, за да спечели точки.
Харис има добър първи сервис, но Тийм има силата да отразява добре. Разнообразието на австриеца ще да изиграе ключова роля в този мач, тъй като Харис може да бъде напрегнат, ако не му бъде позволено да влезе в ритъм. Очаквам лесна победа за Тийм с 2:0 сета.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Доминик Тийм срещу Лойд Харис при bet365

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
2:0 Доминик Тийм  
Точен резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top