Сподели

Футболни прогнози

Динамо Дрезден срещу Хамбургер

 Прогноза:  
 VOID  
2 AH -1.0 FT
Азиатски хендикап резултат

Германия

2. Bundesliga

12.06.2020

19:30

Динамо Дрезден VS Хамбургер

Краен резултат

0 : 1

     

Коефициент на прогноза: 1.875 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

В отбора на Динамо имаше случаи на Ковид-19 и затова отбора не поднови мачовете си заедно с другите отбори. И сега им се налага да играят през три дни, че и по-малко. Това ще им е 4-ти мач за 9 дена! И проблемите с контузиите почнаха, което е съвсем нормално с оглед на това натоварване. Аут за днес са двама защитници, двама халфа и един от нападателите. До момента отбора се представи добре в 3-те си мача след подновяването, като записа победа, равен и загуба, но днес срещу тях ще е отбора намиращ се на 3-то място в класирането.
Хамбургер пък се представя доста под очакванията след рестарта, като записаха само една победа в 5 мача, но и само една загуба от втория в класирането.
Хамбургер имат най-силното нападение във 2. Бундеслига, така че си мисля, ако бият днес, което е най-вероятно да се случи, то да е с повече от гол разлика срещу един уморен и осакатен отбор.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Динамо Дрезден срещу Хамбургер при bet365

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 VOID  
2 AH -1.0 FT
Азиатски хендикап резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top