Сподели

Тенис прогнози

Даниил Медведев срещу Диего Шварцман

 Прогноза:  
 ГУБИ  
2  
1Х2 резултат

Международен турнир

АТП финали

20.11.2020

22:00

Даниил Медведев VS Диего Шварцман

Краен резултат

2 : 0

     

Коефициент на прогноза: 4.00 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 4/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Тийм си почиваше срещу Рублев, тренирайки първия си сервис с не особено внимание в дългите разигравания. Той просто направи най-доброто за него, за да бъде здрав и добре отпочинал за следващите мачове. Сега единственият въпрос е дали Медведев ще направи същото? Ще се опита ли да спести колкото се може повече енергия? Той вече е победител в групата и ще се изправи срещу Рафа Надал 18 часа след мача с Шварцман. Това е причината да играя срещу него.
Нещото, което ми харесва е, че Данаил няма да има почивка ден след този мач, което прави желанието му за игра съмнително, особено ако загуби първия сет, тъй като не мисля, че би хвърлил сили физически в търсене на обрат в мача. Също така руснакът е един от онези играчи, които могат да се клоунират, когато липсват мотивация и желание. Диего е горд човек и съм сигурен, че ще се бори, за да постигне първата си победа в турнир, който едва ли ще играе отново в бъдеще.
Диего е истински боец, който що се отнася до мен, ще даде 100% в този мач. Има лека дразга между двамата играчи. В последния мач, изигран преди няколко седмици, те дискутираха няколко пъти. Сигурен съм, че след последното унижение, Диего ще направи всичко, за да спечели.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Даниил Медведев срещу Диего Шварцман при bet365

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
2  
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top