Сподели

Футболни прогнози

Чипенъм срещу Конкорд

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1  FT
1Х2 резултат

Англия

Национална лига Юг

25.02.2020

21:45

Чипенъм VS Конкорд

Краен резултат

3 : 0

     

Коефициент на прогноза: 2.50 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Мач между 20 и 14 в класирането, като разликата между тях е само 3 точки.
Конкорд имат много сгъстен график на срещите тъй като отбора участва и в купи, като загуби полуфинал предния вторник за местната им купа, а през уикенда им предстои четвъртфинал за ФА Трофи. Днешният им мач ще е 7 за този месец, а за сравнение за Чипенам ще е 4-ти. Вчера от отбора си тръгна един основен полузащитник, който е със 6 отбелязани гола през сезона, това със сигурност прави задачата на треньора още по-тежка.
За първенство отбора е в серия от 6 поредни мача без победа, като последните 3 не са отбелязали и гол.
Чипенъм успяха да се отлепят от дъното, и за клуба сякаш предстоя добри дни, тъй като ръководството е гарантирало бюджет и за следващия сезон, та даже се говори и за промоция. В отбора дойде нов халф, който днес се очаква да направи дебют. През уикенда отбора загуби от Уелинг с 1:0, но преди това записа две чисти победи над отбори в горната част на класирането. Надявам се Чипенъм да се възползва от сгъстения график и престоящ четвъртфинал на Конкорд и запише победа днес.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Чипенъм срещу Конкорд при bet365

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1  FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top