Сподели

Футболни прогнози

Ботев Пловдив срещу Ботев Враца

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2 AH +1.0 FT
Азиатски хендикап резултат

България

Първа професионална лига

06.06.2020

18:45

Ботев Пловдив VS Ботев Враца

Краен резултат

0 : 1

     

Коефициент на прогноза: 2.00 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Един мач, който е без кой знае какво значение за домакина Ботев, и с огромно значение за гостуващия Ботев.
Ботев Пловдив е ясно, че ще играят във втората осмица, но пък имат полуфинал с ЦСКА следващата седмица. Приоритета със сигурност е купата и днес очаквам отбора да спести сили за полуфинала. Освен това Пиргов ги напусна, а той беше основен стълб в отбраната на отбора, така и след напускането зимата на Димитров в центъра май ще окаже сериозен проблем.
Ботев Враца в момента са на 12 място, което ги праща на плейоф за в момента, но имат реален шанс да минат нагоре при добра игра през оставащите мачове и взимането на точки. Враца доста затрудниха ЦСКА в контрола преди седмица и е видно, че имат не лош отбор, който като се мобилизира може да затрудни всеки друг отбор.
За по-смелите бих препоръчал и 2 РНЗ, но аз го играя по сигурно, така че дори и при загуба с 1 гол на Ботев Враца да не загубя залога си.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Ботев Пловдив срещу Ботев Враца при efbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2 AH +1.0 FT
Азиатски хендикап резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top