Сподели

Футболни прогнози

Блайт Спартанс срещу Кингс Лин

 Прогноза:  
 ГУБИ  
2  FT
1Х2 резултат

Англия

Национална лига Север

07.01.2023

17:00

Блайт Спартанс VS Кингс Лин

Краен резултат

0 : 0

     

Коефициент на прогноза: 1.75 | Предпочетен букмейкър: betano | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Кингс лин са трети в класирането към момента, но реално те са скритият лидер тъй като имат 4 мача по-малко от лидера Дарлингтън, а разликата е само 3 точки.
Кингс Лин са отбор, който трупа точките си най-вече като домакин, но пък и програмта им беше такава, че те гостуваха на по-силните отбори до сега. На боксинг дей отбора записа победа като гост срещу Бостън, като след това ги победи и у дома. Днес съперник им е предпосленият отбор в класирането и ако искат да има претенции към първото място победа днес за тях е задължителна, едва ли ще имат по-леко гостуване.В състава им за днес се очаква да бъде и новото попълнение Томи Хюз, което дава още опции на треньорът им.
Блайт както казах вече се намират на предпоследното място и спасението им ще е дост трудно. В последните си 10 мача отбора записа само две победи, едната над последния в класирането, другата над отбор малко над тях. Имат и контузени играчи, така че за тях положението е доста тежко.
Залагам на фаворита в тозид двубой Кингс Лин.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Блайт Спартанс срещу Кингс Лин при betano

[else if=“betano“ is=“betano“]

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ГУБИ  
2  FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top