Сподели

Футболни прогнози

Блайт Спартанс срещу Херефорд

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1  FT
1Х2 резултат

Англия

Национална лига Север

29.04.2023

17:00

Блайт Спартанс VS Херефорд

Краен резултат

5 : 0

     

Коефициент на прогноза: 1.90 | Предпочетен букмейкър: betano | Увереност: 4/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Херефорд са друг от малкото отбори в тази лига, които няма за какво да играят в последния кръг. Те нито имат шанс за плейоф, нито да изпаднат. През седмицата треньорът е провел среща лично с всеки от играчите за да ги уведоми за бъдещето им, като тази среща е била планирана да е след края на сезона, но ръководството е преценило, че при създалата се ситуация няма какво да се бави и трябва да почне да се работи по селекцията за следващия сезон. Та едва ли мотивацията на играчите в последния мач ще е на ниво. Освен това пътуването е доста дълго(450 км) и това допълнително натоварва играчите.
Блайт се намират в опасната зона на 2 точки от спасението. Хубавото за тях е, че отборите пред тях в класирането имат мачове с отбори борещи се за плейоф места и спасението е изцяло в техните крака. Отбора загуби последният си мач, но преди това беше в серия от 5 мача без загуба, като дори победи и лидера в класирането.
Мачът няма да е никак лесен, но все пак смятам желанието и мотивацията за спасение би трябвало да изиграят важна роля за да видим една домакинска победа тук.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Блайт Спартанс срещу Херефорд при betano

[else if=“betano“ is=“betano“]

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
1  FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top