Сподели

Футболни прогнози

Барселона Б срещу Виляреал Б

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2  
Равен няма залог

Испания

Сегунда Б – група 3

09.02.2020

19:00

Барселона Б VS Виляреал Б

Краен резултат

2 : 3

     

Коефициент на прогноза: 2.00 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Дубълът на Барса за този мач ще трябва да играе без 11 от играчите, които обикновенно се използват. Поради кризата с контузени в първия състав, както и сгъстения график, Кике Сетиен е извикал 7 от играчите в първия състав, отделно от това има 2 с контузии, 1 е наказан, а един е на подготовка с националите до 17 години. Извикани са играчи от юношите да попълват състава. Реално отбора го няма, и ще се играе с отбора до 17 години.
Виляреал Б не са слаб отбор и те като Барса Б се надяват на промоция, като за днешният мач от отбора им липсват 3 контузени(които са отдавна), както и под въпрос е Миге, който не е сигурно дали ще бъде викнат в първия отбор. Виляреал Б последните си 5 мача са 4-1-0.
Мисля, че Виляреал няма да загубят днес, та даже може и да бият.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Барселона Б срещу Виляреал Б при efbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2  
Равен няма залог


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top