Сподели

Футболни прогнози

Барнет срещу Уелдстоун

 Прогноза:  
 VOID  
2  
Равен няма залог

Англия

Национална Лига

05.12.2020

17:00

Барнет VS Уелдстоун

Краен резултат

0 : 0

     

Коефициент на прогноза: 2.20 | Предпочетен букмейкър: efbet | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Барнет са отбора с една от най-слабите защити от началото на сезона, като са допуснали 24 гола в 10 мача. Логично това води и до слабо представяне като цяло 2-2-6 и те се намират на 20 място. Единствените 2 победи на отбора са срещу отбори около тях в класирането.
Уелдстоун бяха в серия от 5 поредни победи, но тогава дойдоха сблъсъците с 4 отбора от топ 6 в класирането и отбора записа само 1 точка в тези 4 мача. Последният мач беше срещу лидера Торки, който загубиха с гол в добавенето време. Уелдстоун имат и второто най-добро нападение в лигата, като са отбелязали 20 гола в 12 мача. Уелдстоун имат и няколко контузени играчи, но те не са от сега.
Уелдстоун е със сигурност по-добрият отбор тук и определени мисля, че шансовете им да загубят са доста малки. Затова пробвам 2 РНЗ.

Харесвате прогнозата?

Заложете на Барнет срещу Уелдстоун при efbet

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 VOID  
2  
Равен няма залог


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top