Сподели

Футболни прогнози

Академия Онтустик срещу Атирау

 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2  FT
1Х2 резултат

Казахстан

Първа лига

25.09.2020

08:00

Академия Онтустик VS Атирау

Краен резултат

1 : 4

     

Коефициент на прогноза: 1.80 | Предпочетен букмейкър: bet365 | Увереност: 3/5
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРОГНОЗАТА

Преди час беше 2 коеф,не очаквах от днес за утре да почне да пада,но сигурнио го има и повече някъде.

Вече залагахме за тези отбори, така че няма да правя голямо описание. Академия Онтустик е млад отбор, смесен с няколко футболисти с опит във Висшата лига.Най-вече привлякоха резервния вратар на Шахтер от висшата лига и двама с опит във Висшата лига ,но вече на години. За клуба няма големи задачи, най-важното е оставане в лигата.. Срещу тях е Атирау, който си поставя само една задача да влезе във Висшата лига. Много трудно засега си печелят мачовете с по 1-0.,направо е мъка да се гледат ако си заложил.Но мисля, че е въпрос на време. И играта е наред, контрол на топката, комбинации, атаки, всичко е на добро ниво. Те са много по-силни като класа от футболистите на Онтустик и трябва да победят. Вече стана дума,че в отбора бяха привлечени петима легионери-нещо невиждано досега за долната дивизия,даже и бразилец имат,а в ръководството на клуба има трима руснаци и беларусин.Пари не липсват с малко повече късмет мисля ,е ще бият.

И пак може да се пробва това първо краен Х-1,което излиза много често.коеф. 4.75 ,отборите които знаят ,че са аутсяйдета затварят играта и головете падат късно.

Късмет ,който го играе и да подкрепяме наште.✌️

Харесвате прогнозата?

Заложете на Академия Онтустик срещу Атирау при bet365

Споделете тази прогноза

Facebook
Twitter
Pinterest
Skype
WhatsApp
Telegram
Имейл
Печат
 Прогноза:  
 ПЕЧЕЛИ  
2  FT
1Х2 резултат


ЗАЛАГАЙТЕ РАЗУМНО!
Възможно е настъпване на промени в коефициентите, съставите и състоянието на играчите, налични към момента на публикуване! Футболните ни прогнози са напълно проучени и предоставени добросъвестно, но не са с гарантирани печалби. Залагайте отговорно – трябва да залагате с пари, които можете да си позволите да загубите!

Scroll to Top
Scroll to Top